miércoles, enero 30, 2008

Regressió temporal (1) -xerrades a la feixa de la Paret Bucólica-

PRIMERA PART
el passat 30 de novembre, la trànquila Paret Bucólica va posar el cartell de "no hi han entrades", ens vem juntar 8 escaladors, un total de 4 cordades ens vem repartir en dues vies: Franc i Marcel, Xavi i Naxo es van anar a fer la primera ascensió de la Terra de Dinosaures, la via nova del Xavi i el Marcel (resenya si clikeu aqui) .


L'Ignasi i l'Angel, el Josep Mª i jo a la Pedra de Tartera, una altre via del Xavi (resenya si clikeu aqui). Si no la heu fet aprofito, aprofitare per a recomenar-la, de segur que pasareu una bona estona gaudin d'aquesta via. Us deixo algunes fotos.




SEGONA PART
El Josep Mª i jo arribem a la feixa, al poc les cordades que han fet la Terra de Dinosaures arriben a on estem nosaltres, venen gelats, a ells el vent no els ha perdonat, nosaltres hem estat mes arrasserats i el solet ens ha permes escalar comodament, pràcticament en samarreta tota la via. Mentre esperem que surtin l'Ignasi i l'Angel, fem un glot d'agüa i petem la xerrada.

Parlem de la feixa d'aquesta paret, no es gaire ample en alguns punts fins i tot massa estreta, però aixó no va ser problema per que un helicopter, en unes pràctiques de l' antic GRM dels Bombers hi deixes gent i despres els treies, (aixó va ser l'any 1997) uns deixo unes fotos.


No hay comentarios: