sábado, agosto 11, 2007

Vies del Manelet i Africa a la PARET DEL GRAU -Coll de Nargo-


Ahir amb el Franc, voliem sortir a escalar, com que les obligacions ens condicionen l'horari, vem quedar d'horeta, a les 6 del mati preniem el reglamentari cafe i croissant (aquest ultim sols jo) al Bar La Mina de La Seu, que es un dels primers que obre pel mati.
A la Seu el termometre ens marcaba 12 graus, temperatura mes que agradable. Vem arribar a Coll de Nargó que encara era una mica fosc i de calor no pas gaire.
Ens vem apropar a la Paret del Grau (des de el cotxe 10 minutets) l'objectiu era la Via del Manelet, una via de gairebe 100 mts, (tres llargs) de 6a, perfectament equipada amb parabolts i rapelable. Mentre eram a la segona reunió per sota (a prop del peu de via) vem sentir sorolls, al mirar vem veure un porc senglar que passejaba tan tranquil (era gros de nassos).


El Franc a la via del Manelet


La via es va fer bastant ràpid, a poc mes de les 10 h, eram a terra, i per aprofitar vem decidir fer la Africa, una via del costat equipada (alguns spits) la resta parabolts de dificultat mes baixa (5a/5b) que es fa ràpid i es força divertida. Tot baixant ens vem trobar gent de Berga que també es van ficar
a l'ùltim llarg de la Via Africa






6 comentarios:

Ignasi dijo...

Ramon estas que te sales... però tant matinar acabara amb tú, dorm una miqueta home !!!
sinó despres vols quedar semprea quen encara no s'han despertat les pedres.

Anónimo dijo...

Ei Ramon!
Aixó de matinar tant és cosa d'alpinistes!
De totes formes suposo que ara aquesta època s'agraeix fugir de les hores fortes de sol.
Per cert el bar la Mina, jo també m'he pres alguns cafés en aquest bar.

Aufwiedersehen!!!

ramon dijo...

ei Ignacio..... no parlis de matinar que ja saps com va el tema... o matines o si no despres la famili em retira el pase pernocta i no hi ha qui surti a escalar... A veure si t'apùntes que ens tens una mica deixats... Ahh ja m'ha arribat la resenya de la Xelo-Bam, li pasare al mestre Marcel per tal que li doni la seva "benedicció" i et dic algo.

Ozzy ..... si es que el Bar La Mina es a on van a parar els que matinen molt o els que es van a dormir massa tard (tu de quins ets) jejejje. jo per questions de edat soc dels que matinem :-(
Vinga salutacions i a veure si coincidim, al bar o a les pedres...
Aurrervoire

Llorenç dijo...

Ep!!!

aquest blog m'interessa! bones vies i bones ressenyes! felicitats per la feina!

es veu que també disfruteu!!

apasiau!!!

Pekas dijo...

me encanta entrar a pasear por aqui
:-)))) siempre me coje un monazo de trepar... que paqué..!!!!
:-)))))))))

Cómo dice el amigo "Kutrescalador"

Bona feina nanos... graçies...

ramon dijo...

ei pekas...
merci por el comentario, si quieres quitarte el "monazo" ya lo sabes, cuando quieras te dejas caer por aqui y hacemos alguna de estas vias.
Saludos