miércoles, octubre 29, 2008

maneirons 50

Aquest setembre i octubre dos dels maneirons hem complert mig segle, només us diré que un dels dos soc jo, l'altre el mantindrem a l'anonimat......Feia dies que no coincidiem, aixó no pot ser, i aquesta pasada setmana, despres de buscar pels armaris i baguls el material i cordes i vem baixar cap a Coll de Nargó.


Un dia esplendid i de "bon rotllo" a Coll Piquer, al solet, els pots de "Reflex i Balsam del Tigre" a la vora i al mig dia corrents per a complir amb les obligacions familiars ens van deixar ganes de tornar.
Dos dies després ens tornem a trobar aquest cop anem a la Paret Bucolica i quina millor via per a la ocasió que la "Tierra de Dinosaurios" ens vem trobar com a casa, no per res, no sigueu mal pensats, sinó per que es una via per a disfrutar, amb un grau asequible, bonica i "disfrutona" i de baixada, rappelant per la paret vem aprofitar per a recollir "trastos" que haviem deixat penjats a l'ultima reunió d'una via que vem equipar l'any pasat, i llençar algunes llastres i pedres, malgrat encara falta una neteja mes a fons....... un dia d'aquets...............

Bé, deixo algunes fotos i espero que us agradin.


Isards a la Feixa de la Paret Bucolica
Rappelant per la part central de la Paret Bucolica, netejant la nova via equipada

3 comentarios:

PGB dijo...

Heyyyy moltes felicitats maneirons! ;)

Ens doblem l'edat eh? Tot i així tibeu més vosaltres que jo. Això de tenir aquestes parets tant a prop... us prova! :)

Salut i a seguir fent-ne!

goooooood girl dijo...

Good good good......

ramon dijo...

Merci Pere....

Es questió d'anar fent, amb tranquilitat i bons aliments..

Merci.