viernes, octubre 19, 2007

PERLES -Sector del Camí-

Ahir va tocar Perles, el Josep Maria, l'Ignasi el Marcel i jo tots dalt de la fregoneta del Josmar, vem acabar al Sector del Camí, un temps explendid ens va permetre poder escalar fins i tot sense samarreta. Ahir sembla que tot hom hi va pensar el mateix, a Perles s'ha d'estar bé, el Miguelón amb els seus gosos ens va pasar a visitar, mes tard van apareixer fins a tres grups de gent a escalar. fins i tot un gall de Perles va estar tot el matí cantant.......... Bé que si no recordo malament es el dia que mes gent junta he vist per aquestes contrades.


Bé deixo cuatre fotos com a testimoni d'aquest divertit matí.






Clika a la Finestra Estelar i pasa.....

8 comentarios:

Ignasi dijo...

T'has descuidat d'explicar alló de la finestra estel·lar de la frago del Josmar... Hi va posar la mà i va treure birres fresquetes, Extraordinari!!!

Ricard dijo...

Ei Ramon, feia dies que no sabiem res de tu! Fa un parell de dies hi vam estar amb el Xavi, el Nacho i cia per Perles, són unes besties! A la foto estàs fent la Gotetes o Bloc suspès? Siau i a tibar-li trempat!

ramon dijo...

ei Ricard....

si que fa dies que no sortia.... efectivament es la del Bloc Suspès,
al costat de la font hi havia el cotxe de la "vostre feina", sembla que algú dels vostres hi era per l'Agulla de l'Alba, no series tú??
Vinga Ricard, a veure si fem alguna colectiva de les forçes vives ( be, jo ja estic una mica mes enllá d'axó dels vius) jajajaj, pero podria estar divertit.
Adeuuuu

Xavi dijo...

Hola Ramon! Veig que tornes a l'activitat. A veure si el novembre que tindré uns dies de festa anem a fer alguna via. Adéu.

Mingo dijo...

Ramon, molt guapo el teu blog.

ramon dijo...

Merci Mingo.....
He visitat el teu, i deunidó, que et va semblar la Paret del Grau????, hi han vietes força interesants.
Salutacionsssss

Moisès Rial Medina dijo...

T´he adherit a BLOCS AL PREPIRINEU: (http://blocsprepirineu.blogspot.com)
Agrairia si hi enllacessis en el teu bloc.
Salutacions.
Moisès Rial.
www.llibertats.cat

Mingo dijo...

Hola Ramon
La paret i la via que vaig fer em van agradar molt, vaig marxar amb mono d'escalar, el que passa que si vaig sol i és més de V+, uyy m'agafa el cangelu.
Salut