lunes, septiembre 03, 2007

Aparicions i desaparicions o de fastasmes i gent amb morro




No. no es tracta del titul de cap pelicula de por, nomes vull deixar constancia de dos fets que han ocorregut fa pocs dies en dos de les escoles d'escalada d'aquesta comarca. Coll de Nargó i Tres Ponts.
A Tres Ponts ha aparegut un peu de gat, marca Boreal, si algú te interés que contacti amb en Ricard al seu blogg "momentsdemuntanya.blogspot.com" i així pot recuperar-lo.

A Coll de Nargó ha desaparegut el llibre de resenyes que hi habia al Bar Tahussa, no fa gaire van desapareixer las de Perles, peró com per "arte de magia" als pocs dies van tornar a apareixer.

Si algú vol, pot descargar totes les resenyes de Coll de Nargó en aquest blog clikant aqui

Será aquesta comarca una porta d'entrada i sortida al mes enllà???????? o si algú descuidadament se les ha endut si us plau que les torni, mes que res pel valor sentimental.....


8 comentarios:

Anónimo dijo...

natros hi vam estar tot just fa una setmana, crec dimarts a la tarda, i encara hi era, tant els de piades (3 o 4 volums), i els de les topos.

es possible q algu les hagi agafat per fotocopiar-les o alguna moguda aixi?

espero que apareguin aviat i q el "despistat" q se les ha endut no hi torni.

salut i tàpia

Mohawk dijo...

Osti Ramon, veig que el Tahussa és un startgate...

A veure si en breu apareixerà una guia de l'Alt Urgell, també com per art de magia, je,je,je...

Esperem que tornin a apareixer!!

A tibar-li fieres!!

Ignasi dijo...

I diuen que per aquestes contrades hi ha uns essers que pujen per les parets, que n'estan de folls!!!

Ricard dijo...

Hola a tots! Jo vaig estar dinant al Tahussa el dijous 30, em van comentar que ja feia un parell de dies que el trobaven a faltar, i que recorden un noi i dues noies com els ultims que podien haver-les fet servir... A veure si les forces del més enllà ens les fan arribar de la mateixa manera que se les van endur, d'amagat...
Ramon demà penjaré les ressenyes al blog del nou sector de Nargó, més material pel teu blog! Siau a tots i a tibar-li!

ramon dijo...

eiiii salutacions per a tots els aficionats als fenomens paranormals jejejjejejeje.
I si no apareixen que els donin per....... i així tindrem escusa per a fer un llibre de resenyes nou que la veritat es que ja ho demanaven a crits, el llibre en qüestió el vem posar quan jo encara no m'afeitava, bé ara tampoc m'afeito peró per altres motius, així que Ricard ves treient les resenyes noves d'aquest sector del que parles que riu te tú dels llibres del Luichi. Ahh Ricard, jo de moment anire mirant les noies a veure si alguna porta el llibre, tu, i si no li pots pasar la feina al Ramonet aneu mirant els nois jejejjejje.

Mohawk, conyas a part al Tahussa, existeix una porta amb accés a la tercera dimensió, conecta Barcelona amb l'Alt Urgell, per aixó per aqui gairebé tota la penya es de Barcelona o rodalies, així que qualsevol día apareixes per aqui i et quedes amb nosaltres, que no se esta gens malament...............

Ramon SolsoClimb mercí per la informació, si no apareix a lo millor així posem un llibre de resenyes nou.

Ignacio...... ets un finstre de la praderaaaaaaaa

Anónimo dijo...

Nosaltres varem anar a sota les parets dels tres ponts ( no hi haviem estat mai, ja quie no tenim grau per fer aquelles vies) i a dins d'un forat a peu de paret i varem veure un llibre de ressenyes que suposo que és el que ha desaparegut del bar de coll de Nargó.

TRanki dijo...

EIIIIIIIII!!!

Casualment 2navegava" per el teu blog i he vist aquest post..

¿POt ser un CRUX boreal del 38 o 37?

El vaig perdre a finals d'agost, devia estar sota la xorrera de 7a, sota dels 6b's-c's de la dreta de la xorrera o sota del 7b+ que hi ha a l'extrem dret de la paret no?

Jodeeeerrr!

Si encara el teniu em molaria recuiperar-lo tot i que el "crux" i la boreal no són cap sant de la meva devoció ( el vaig comprar per fer plafó i perquè estava barat!

Intento contactar amb l'altre company , el meu mail és jpascual@mgs.es www.celiavern.blogspot.com

ramon dijo...

eii Oriol...

com diuen per aqui dalt, el mon es un mocador i ple de mocs jajjaja.
be.. despres de parlar amb el Xavi, el Xavi amb el Ricard sembla que el teu peu de gat es podrà reunir aviat amb el seu germà besó.
Quines casualitats oi???.
Vinga salutacion i fins aviat