miércoles, agosto 15, 2007

Via Pas d'Estrès a la Paret Bucòlica


Ahir al matí amb el Marcel vem pasar per la Paret Bucolica, la paret presentaba en alguns llocs zones humides, a causa de les fortes plujes que varem tenir per aquesta zona el passat diumenge.




Per sort les varem poder quasi evitar totes tret d'una presa (bustia) plena d'aigua.


Una bonica via per disfrutar de la escalada. equipada totalment amb parabolts. La via acaba en una mena de feixa estreta, un cop allá per tal de baixar la reseguim en direcció esquerra seguint unes taques vermelles i algunes fites fins a trobar la canal de baixada que ens porta fins al peu de la paret o fins la carretera.

Al arribar al cotxe, una altre cordada ja estaba escalant per la zona de la "Balsam del Tigre", la sorpresa era que havien arribat allá en bici, (si es que la gent esta forta.........)




Podeu trobar mes informació d'aquesta paret al blogg del Xavi clikant aqui

4 comentarios:

Ricard dijo...

Hola Ramon! El Xavi una vegada més fa d'enllaç entre escaladors, de fet el blog el vaig obrir animat per ell una dia que el temps no donava per gaire més...tu ja m'entens! Les ressenyes del sector nou de Nargó estan en mans del Xavi (si llegeixes aquest comentari Xavi ja saps, esmeril.la!) A veure si algun dia fem una tibadeta plegats Ramon, a reveure i felicitats pel teu blog, ja et tinc lingcat!

Xavi dijo...

Hola Minairons!
Veig que seguiu mantenint la forma, 6b's amb motxilla i tot. A veure si puc escapar-me alguna tarda a fer una tibadeta que ja no m'en recordo. Veig que hi havia gent a la via nova (que encara no està acabada, igual es van confondre. Hauriem de tornar a posar els noms a peu de via).
Adéu.

Ricard dijo...

Hola Ramon, he trobat un gat BOREAL a Tres Ponts, si t'enteres de res al respecte fes-m'ho saber, gràcies valent!

el yeti dijo...

Hola!!!!!
la gent de la bici, estava molt forta, no???????
es que ja manda huevos, fer l´aproxcimacio en bici, i fer via llarga!!!!!
Salut i bones escalades!!!!!