jueves, enero 18, 2007

s'ens acumula la feina....................


El dilluns, vem quedar el Marcel, el Franc i jo, l'ideia era anar a escalar, el dia no acompanyaba masa i de moment i per començar vem anar al Bar Tahussa de Coll de Nargó a esmorçar......... al poc temps va arribar el Ramonet amb uns companys i tots junts vem acabar anant a una zona a on feia uns dies s'habia provat una via. El resultat va ser una nova linea equipada amb parabolts en un mur de 30 mts. d'un calcari excepcional, de 6a+ o 6b (falta confirmar) i amb moltes possibilitats d'equipar mes vies, es a dir una nova zona.

De moment i per tal que us feu una ideia us deixo una foto.





8 comentarios:

PGB dijo...

Carai quina enveja!

A posar bolts a muerte doncs! :D A veure com queda L'Obaga Negra i aquesta nova zona...

estarem a l'aguait :D Enhorabona per la feina ;)

ramon dijo...

Merci Pere..
L'Obaga Negra ja esta practicament enllestida, en total unes 20 vies, de moment nomes faltaria que plogues una mica i acabes de marxar la sorra que ha quedat en algunes ratlles de la roca.
Si vols passat per la pagina que el Franc esta acabant de montar i llegeix el comentari que algú que ja l'ha tastat ha deixat

http://www.maneironsclimb.com/

un cop a la pagina ves a FORO o be a PIADES

Vinga fins la propera....

Xavi dijo...

He llegit a les pàgines d'economia que les accions de la casa "FIXE" estan pujant com l'escuma, no m'estranya amb la despesa de xapes que es fa a la comarca.
A veure si caurà alguna muntanya de tant foradar!
Per cert ja tens el telèfon de l'Andrada? perquè els desploms de l'esquerra els haurà d'equipar un novè-gradista, com a mínim.
A veure si mireu l'espai del trànsit de TV3 abans de sortir que sinó després trobeu retencions pels camins.
Records, que vagi bé.
Xavi

Mohawk dijo...

Doncs això mateix anava a dir jo, quins desploms més impressionants a l'esquerra, no?

Felicitats per la feina, veig que no pareu!!

A tibar-li!

PD: Agro-dry-tooling power!! (A falta de frio buenas son tortas :P )

ramon dijo...

Xavi....
Ja veus, ni per aquets llocs perduts de la mà de Deu t'escapes de les retencions....... sort que aquets venien en direcció contraria i en un tres i no res ja havien passat (aixó no es com les Rondes) jajajjajaj. ahhh cuidat i fins aviat..

Mohawk....
Si vols et reservem el desplom, ja veig que estas fet una fera, el material (taladro, bolts, etc) ja el posem nosaltres, va en serio, estas convidat si vols pujar algun dia.
Salut...

Mohawk dijo...

Accepto la invitació!! Però haurem d'esperar al Març, que el Febrer, entre trobades i altres ja el tinc molt ple! Pujarem a provar aquestes vies!! i com no, el Agro-dry-tooling, AKI collection :P

ramon dijo...

mohawk

Estaria molt bé, a mi també m'aniria perfecte el mes de març, mirare agenda i parlem, estaria bé per tal de "afinar" les graduacions de l'Obaga Negra.
Et deixo el meu mail i estem en contacte ok?
ramonrub@wanadoo.es

Anónimo dijo...

nanus, té molt bona pinta tot plegat

però tanto paraboltio.....

...molaria mantenir la fisura en diagonal de sota els sostres que es veu a la foto sense paraboltar i donar el plaer de poder-la fer amb clean....

o no

felicitats currantes!