domingo, noviembre 26, 2006

Barranc de Boter o de Bolé



















Arrel d'un post d'en Xavi Grane al seu blog en el que es comentava l' espectacular rappel de l'Aresta Idil.lica (St Honorat), l'amic Mohawk , ens va penjar la foto del rappel en questió i una altre d'un rappel també espectacular a la Sima de San Pedro (Oliete). Jo vaig parlar dels rappels al Barranc de Boter o de Bolé, a la Paret de Diables en el Circ de la Casacada. De segur que molts de vosaltres, si heu fet la Ferrata Regina (Oliana) la heu vist, i com comenta en Mohawk queda a l'esquerra de la Via Chapuzas de la Evolución, aprofito per a respondre la seva pregunta: No hi han instal.lacions intermitjes, calen 2 cordes de 100 mts o bé una de 100 i dues de 50 (una mica totxo si accedim per la ferrata). Arrel d'una embarcada per part d'una cordada que venia d'escalar a Esplovins, que es van liar pensant que la primera instal.lació era una linea de rappels normals, es va posar a la capçelera dels rappels un cartell que avisa del que hi ha una mica mes avall jejejejej.
Us deixo unes fotos del descens que m'ha passat l'amic Marcel.i una ressenya del descens de la botiga Alpesport d'Andorra



















3 comentarios:

Mohawk dijo...

Ja,ja,ja, molt bo el cartell!! Si és que no es normal trobar-se un ràpel de 100m!!

Quan aconsegueixi algú amb una corda de 100m ja ni aniré...i no vegis quins braços farem per la ferrada, je,je,je!!

;)

PGB dijo...

deu ni do 100m de rappel! Es veu espectacular, aixo si! :D

Xavi dijo...

Impressionants les fotos del ràpel, un pati bestial!!
Recordo quan vem fer el barranc de la Cantareta, que baixa pel mig de la paret del Tossal de l'Obaga de la Font, amb el seu volat de 50 metres, que vaig pensar que era de lo més penjat de l'Alt Urgell, però això ho supera amb escreix.
Segur que és la baixada amb més timba de Catalunya.
Si és que s'han de tenir idees de bomber per posar-se a aquests llocs!